dissabte, 15 de novembre del 2008

Un desahogo. Alto y Claro


La periodista Marta Alos ha escrito un articulo que refleja absolutamente, lo que yo pienso (y muchos más) del Conseller Sr. Joan Saura, al cual le deseo que en las proximas elecciones se convierta en el anonimo ciudadano Joan.


Adjunto la parte más importante del artículo,




"El fet d’haver nomenat un antipolicia com a responsable de la policia és com posar la guineu a vigilar el galliner. Crec que Maquiavel no ho hauria sabut fer millor. En lloc de dedicar-se a estar al costat d’un cos de seguretat democràtic i professional, Joan Saura, i tota la seva tropa, esmercen tots els seus esforços a controlar i reprimir els propis mossos. Un conseller d’interior que basa tota la seva política i el seu rendiment electorals, gràcies a una imatge creada i molt ben teatralitzada de proge (de parquet), antisistema (Amb casa a Barcelona, la Cerdanya i a Port de la Selva) i d’ecologista (d’amanida verda amb foie de canard), és lògic que mai no farà res per combatre els pobres delinqüents, els immigrants il·legals, els okupes, els radicals islamistes i els sense papers, perquè segons el seu esquema mental, tot això és conseqüència de la policia repressora. Es per això que posa càmeres a les comissaries i que no deixa que els mossos exerceixin professionalment la seva feina. Una política nefasta que només provoca desencís entre uns professionals cada vegada més desmotivats."

3 comentaris:

Arale Norimaki ha dit...

ja us planyo amb aquest panorama, ha de fer ina "il.lu" anar a kurrar!

Doncs en Quim, és Clar!! ha dit...

Com diu la meva germana, amb quines ganes es va a la feina, hi ha coses que no s'entenen, abans la Tura i ara en Saura, és fortíssim, no haurien de poder exercir per incompatibilitat, però és el que hi ha, a la política quan has de fer equilibris per aferrar-te a una cadira, després t'has de menjar el que t'imposin, i no hi ha res més a fer.

Marc. ha dit...

Al tanto amb en "SAURON" que és l'ull que tot ho veu.